VRŠIMO ISPORUKU ŠIROM SVETA

O nama

O nama

Dobrodošli na internet prodavnicu butika „Maki“. Sa sedištem u Šapcu, prodajom garderobe bavimo se od 1999. godine, a od 2014. godine u skladu sa ekspanzijom društvenih mreža i potrebama savremenog doba, svoju delatnost usmeravamo ka internet prodaji garderobe putem Facebook-a, a zatim i Instagrama. Iza nas stoji preko 50.000 zadovoljnih mušterija širom Srbije i regiona. Deo utisaka mušterija možete pogledati u kategoriji utisci kupaca.  


Pošiljke šaljemo na teritoriji Srbije kurirskom službom Bex, na teritoriji pokrajine Kosova Postexpress-om, kao i uslugom Post-Export za međunarodne pošiljke koja obuhvata 280 zemalja širom Sveta.
Ukoliko se odlučite za kupovinu na rate, ili poručujete van granice Srbije (zbog utvrđenja tačnog iznosa troškova dostave) radi ostvarenja lakše komunikacije i ispunjenja vaših zahteva, molimo da nas pre kupovine na internet prodavnici kontaktirate putem naše Instagram stranice butikmaki , putem facebook stranice. ili putem e-mail adrese prodaja@butikmaki.rs
Ukoliko nemate mogućnost da sa nama ostvarite kontakt nekim navedenih načina, možete nas kontaktirati telefonskim putem na broj +381 69 416 98 22, samo i isključivo u pisanoj formi putem Viber-a, ili WhatsApp-a.

Napomena

Bavimo se samo i isključivo internet prodajom. Mogućnost ličnog preuzimanja garderobe nije moguća. Šaljemo samo kurirskim službama navedenim u predhodnom tekstu. Rezervacije garderobe moguće su uz avansnu uplatu iznosa u celosti i samo na tekući račun On-Line Maki Shop-a. PostNet i Western Union uplate nisu moguće.